Welkom bij Smilin!

De ultieme bestemming voor leuke fashion items en positieve vibes! Bij ons draait alles om het verspreiden van vreugde en glimlachen, en dat doen we met een flinke dosis humor en een knipoog.

Een frisse start

Het begon allemaal met Linda, de energieke en altijd vrolijke oprichtster van Smilin. Als zelfbenoemde koningin van de glimlach, wist Linda dat ze haar passie voor positiviteit wilde delen met de wereld. En zo ontstond het idee voor Smilin,  een kledingbedrijf dat niet alleen je garderobe opfleurt, maar ook je humeur een boost geeft.

Linda De Kok - Eigenaar

Met een twinkeling in haar ogen en een gigantische glimlach op haar gezicht, stortte Linda zich op het selecteren van de meest trendy, levendige en fleurige kledingstukken die er zijn. Linda is een avonturier in hart en nieren. Ze houdt ervan om nieuwe plekken te ontdekken, culturen te absorberen en inspiratie op te doen in alle uithoeken van de wereld.

Haar passie voor reizen en het ervaren van verschillende culturen weerspiegelt zich in de diverse stijlen en invloeden die je terugvindt in de collecties van Smilin. Als ondernemende geest kon Linda niet wachten om haar eigen kledingbedrijf op te zetten. Ze was vastberaden om haar liefde voor mode en positiviteit te combineren en zo Smilin tot leven te brengen. 

Shine like never before

Bij Smilin geloven we dat het leven te kort is om saaie kleding te dragen. Onze missie is om je aan te moedigen om uit je comfortzone te stappen en jezelf te omringen met prachtige kleding stukken die je laten stralen als nooit tevoren.

Dus, of je nu op zoek bent naar een outfit die je zelfvertrouwen een boost geeft of gewoon wat vrolijkheid wilt toevoegen aan je dagelijks leven, dan ben je bij Smilin aan het juiste adres. Stap binnen in onze wereld van humor en positiviteit, laat je inspireren en vergeet niet om te lachen, het staat je geweldig!